Ilmiöt
14.9.2023
|
Lukufiilis

Kokeile siipiäsi kirjoittajana ja osallistu kirjoituskilpailuun!

Lukufiilis on mukana järjestämässä Kirjoitan, koska haluan! -kirjoituskilpailua, johon ovat tervetulleita osallistumaan kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet 13–20-vuotiaat nuoret. Valtakunnallinen kilpailu on käynnissä 13.10. asti ja voittajille on luvassa hienoja palkintoja. Lukufiilis on kilpailuraadissa valitsemassa voittajatekstejä.

Kirjoituskilpailuun ovat tervetulleita kaikki erilaiset kirjoittajat, eli kilpailuteos voi olla tekstilajiltaan mikä tahansa. Oli teksti sitten rap, essee, novelli tai laululyriikka, pääasia on kiinnostava sisältö. Kirjoitan koska haluan! -kilpailussa on kaksi sarjaa: toinen 13-16 -vuotiaille ja toinen 17-20-vuotiaille nuorille.

Kummankin sarjan voittajien palkintopakettiin kuuluu:

  • Viihdepaketti kahdelle sisältäen majoituksen Jyväskylän Sokos Hotelleissa ja liput itsevalittuun viihdetapahtumaan uudistuneessa Encore-salissa. Palkinnon tarjoavat Jyväskylän Paviljonki ja Jyväskylän Sokos Hotellit.
  • Valcon vastamelukuulokkeet.
  • Keskisuomalainen-lehden digivuosikerta.

Lisäksi kilpailuraadin parhaiksi valitsemista kirjoituksista julkaistaan kaikille kuunneltavaksi ilmaiset ääniteokset suomalaisessa VoiceBooks-äänikirjasovelluksessa. Järjestäjät pyytävät kilpailuun osallistuneilta erikseen luvan, jos haluavat lisätä kilpailuteoksia VoiceBooksiin.

Kirjoitan, koska haluan! -kilpailun voittajat julkistetaan lauantaina 25.11.2023 Jyväskylän Kirjamessuilla. Kilpailuun osallistuminen kannattaa joka tapauksessa, koska Jyväskylän Kirjamessut tarjoaa jokaiselle kilpailuun osallistuvalle liput tapahtumaan!

Osallistu Kirjoitan koska haluan! -kilpailuun lähettämällä tekstisi 13.10.2023 mennessä. Katso tarkemmat osallistumisohjeet: https://peda.net/kirjoitan-koska-haluan

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Peda.net-kouluverkko, The VoiceBooks, Äidinkielen opettajain liitto, Lukukeskus, Lukufiilis, Jyväskylän kirjamessut ja Keskisuomalainen.

P.S. Etsi inspiraatiota kirjoittamiseen Lukufiiliksen kirjoittajakoulun artikkeleista:  Kirjoittajakoulu

← Takaisin
seuraa meitä