Osallistu Lukufiiliksen tekoon! 

Lukufiilis on 13—19-vuotiaiden oma kirjallisuusmedia. Verkkolehdessä julkaistaan kirja-arvosteluja, kirjailijahaastatteluja, kirjoitusvinkkejä, kilpailuja ja juttuja kirjallisuuden kentän ilmiöistä ja tapahtumista. 

Kutsumme nyt sinut tekemään kanssamme Lukufiilistä. Me vastaanotamme mielellämme kirja-arvosteluja, tarinoita ja muita tekstejäsi. Meille on tärkeää, että lehteä tekevät ihmiset joihin lukijat voivat samaistua. On ihanaa päästä seuraamaan toisen lukuhetkeä ja jakamaan ajatuksia mielenkiintoisista kirjoista. Siispä tervetuloa mukaan! 

Tekstejäsi voit lähettää osoitteeseen: sofia.blomberg@lukukeskus.fi 

Lue täältä ohjeet kirja-arvion tekemiseen. Tutustu ohjeisiin etenkin, jos suunnitelmissasi on julkaista ensimmäinen kirjallisuuskritiikki tai muu artikkeli Lukufiiliksessä! 

Lukufiilis on jo kauan tarjonnut nuorille kirjallisuudesta kiinnostuneille mielenkiintoisia artikkeleita ja nostanut upeita kirjoja esille. Lehti on myös antanut nuorille korvaamattomia mahdollisuuksia kehittää kirjoittamistaan ja jakaa ajatuksiaan muiden kirjallisuudesta kiinnostuneiden kanssa. Tervetuloa Lukufiilikseen! 

seuraa meitä