Osallistu Lukufiiliksen tekoon!

Lukufiilis on 13—19-vuotiaiden oma kirjallisuusmedia. Verkkolehdessä julkaistaan kirja-arvosteluja, kirjailijahaastatteluja, kirjoitusvinkkejä, kilpailuja  ja juttuja kirjallisuuden kentän ilmiöistä ja tapahtumista.

Lukufiilis on jo kauan tarjonnut nuorille kirjallisuudesta kiinnostuneille mielenkiintoisia artikkeleita ja nostanut upeita kirjoja esille. Lehti on myös antanut nuorille korvaamattomia mahdollisuuksia kehittää kirjoittamistaan ja jakaa ajatuksiaan muiden kirjallisuudesta kiinnostuneiden kanssa.

Kutsumme nyt sinut tekemään kanssamme Lukufiilistä. Me vastaanotamme mielellämme kirja-arvosteluja, tarinoita ja muita tekstejäsi. Meille on tärkeää, että lehteä tekevät ihmiset joihin lukijat voivat samaistua. On ihanaa päästä seuraamaan toisen lukuhetkeä ja jakamaan ajatuksia mielenkiintoisista kirjoista. Siispä tervetuloa mukaan!

Tekstejäsi voit lähettää osoitteeseen: sofia.blomberg@lukukeskus.fi

Kirja-arviot -osiosta löytyy kirja-arvosteluja, Kirjailijat-sivuilta kirjailijahaastiksia, lukijoita esitellään Tähtilukija-sarjassa, ilmiöt ja kirjallisuuden kentän tapahtumat omassa osastossaan ja Stoorikori on omistettu lukijoiden kaunokirjallisille teksteille.

Täältä löydät tarkemmat ohjeet kirja-arvion tekemiseen. 

seuraa meitä