Toimitus

Lukufiilis on kirjallisuuslehti nuorilta nuorille. Kutsumme kaikkia nuoria tulemaan lehden toimintaan mukaan! Tyyli ja sana on vapaa: voit lähettää meille novelleja, runoja, esseitä, arvioita.. Tekstien ei etukäteen tarvitse olla virheettömiä, vaan me editoimme ne puolestasi, ei siis paineita! Lukufiiliksen toimitussihteerinä toimii Elisa Grönholm: elisa.gronholm@lukukeskus.fi. Lukufiiliksen toimituksen tavoitat myös sähköpostitse lukufiilis@lukukeskus.fi tai puhelimitse numerosta 0504139512.

Suurin osa teksteistä on vajaan liuskan pituisia, mutta runosuonen pulputessa mitta on vapaa – teksti voi olla lyhyempi tai pidempikin.
Ohjeet: Lähetä teksti ja yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen lukufiilis@lukukeskus.fi, tai postilla osoitteeseen Lukufiilis / Villa Kivi, Linnunlauluntie 7, PL 8 – 00531 Helsinki.

Voit myös vinkata meille teemoja, aiheita, kirjailijoita tai kirjoja, mistä haluaisit lukea!

**

Opettaja, ota yhteyttä toimitukseen ja ehdota yhteistyötä: voit ehdottaa juttuvinkkejä, tarjota kirjoituksia julkaistavaksi koko luokalta tai laajempaakin yhteistyötä lehden ideoinnissa. Lukufiiliksen sisältöjä voi hyödyntää myös opetuksessa. Tutustu opettajien omaan Lukufiilis-sivustoon täältä.

**

Lukufiiliksen mediakortti 

**

Lukufiilistä julkaisee Lukukeskus. Lukufiiliksen päätoimittaja on Lukukeskuksen viestintäpäällikkö Emmi Jäkkö.