Lukufiiliksen toimitus

 

Päätoimittaja Sofia Blomberg, sofia.blomberg@lukukeskus.fi

 

Sinustako kirjoittaja Lukufiilikseen?

 

Lukufiilis on nuortenkirjallisuuteen keskittyvä verkkolehti, joka esittelee ajankohtaisimmat kirjat, kirjailijat ja ilmiöt. Lehteä tekevät 13–19-vuotiaat ympäri Suomea.

Osallistuminen on helppoa: voit lähettää Lukufiilikseen vinkin juttuaiheesta tai valmiin jutun julkaistavaksi. Tyyli ja mitta on vapaa – julkaisemme artikkeleja, haastatteluja, kaunokirjallisia tekstejä tai vaikka valmiin kirja- tai elokuva-arvion. Parhaiten arvioissa toimivat 2000-3000 merkkiä pitkät jutut. Tekstien ei etukäteen tarvitse olla virheettömiä, vaan me editoimme ne puolestasi, ei siis paineita!

 

Ohjeet: Lähetä teksti tai juttuidea ja yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen lukufiilis@lukukeskus.fi, tai postilla osoitteeseen Lukufiilis / Villa Kivi, Linnunlauluntie 7, 00530 Helsinki

 

Voit myös vinkata meille teemoja, aiheita, kirjailijoita tai kirjoja, joista haluaisit lukea!

 

Opettaja, ota yhteyttä toimitukseen ja ehdota yhteistyötä: voit ehdottaa juttuvinkkejä, tarjota kirjoituksia julkaistavaksi koko luokalta tai laajempaakin yhteistyötä lehden ideoinnissa. Lukufiiliksen sisältöjä voi hyödyntää myös opetuksessa. Tutustu opettajien omaan Lukufiilis-osioon.

 

Seuraa Lukufiilistä Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa.

Lukufiilistä julkaisee Lukukeskus

seuraa meitä