Ilmiöt
4.5.2016
|
Anri Väre

Nyt on kevät!

Nyt sen kai viimein uskaltaa sanoa ääneen: on kevät!! Tämä aika vuodesta on minusta aina niin huumaava: koulut lähestyvät loppuaan ja kaikki yrittävät pusertaa vielä viimeiseen asti, vaikka ulkona porottava aurinko ja kukkiva luonto houkuttelevat tekemään jotain aivan muuta kuin lukemaan lukuvuoden viimeisiin kokeisiin. Malttamattomuus ja innokkuus ovat käsin kosketeltavissa, kohta on kesä!

Kaksi edellistä kuukautta on mennyt matkustellessa: ensin kierrettiin maailmaa ja sitten kuljettiin erilaisia reittejä tarinaan, huhhuh! Nyt on aika palata kotiin. Onhan kuitenkin kevät ja kesä sitä parasta aikaa olla koti-Suomessa, eikö vain? Kevättä ja toukokuuta Lukufiilis juhlistaa vaalimalla kotimaista nuortenkirjallisuutta. Tässä kuussa esittelemme kotimaisia kirjoja. Kurkistamme menneeseen: minkälainen on suomalaisen nuortenkirjallisuuden historia? Ja tottakai tapaamme myös kirjailijoita!

Hienoa olisi, jos myös Sinä osallistuisit Lukufiiliksen tekemiseen! Meille voi lähettää omia tekstejään, kirja-arvosteluita, kirjavinkkauksia – oikeastaan ihan mitä tahansa mitä pöytälaatikostasi sattuu löytämään. Ja tietenkin parhaiten pysyt kärryillä uusista jutuista seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa @lukufiilis! Ota yhteyttä: lukufiilis@lukukeskus.fi.

Koitetaan vielä jaksaa hetki, kohta se kesä tulee! Ja muistakaa nauttia näistäkin päivistä, minusta lukuvuoden viimeiset koulupäivät ovat niitä hauskimpia. Etenkin jos lopettelee yläasteen tai lukion viimeistä luokkaa, ota kaikki ilo irti! Tämä aika menee yleensä vauhdilla, joten muista nauttia!

Ihania, aurinkoisia, jäätelöntäyteisiä ja jännittäviä kevätpäiviä!

Anri

← Takaisin
seuraa meitä